Body Works
11-BODYWORKS

Body Works

bodyworks1

Στα Γυμναστηρια ballad center στη Λαμία
θα κάνετε Bodyworks !

BODYWORKS Exercise Anti-Stress Method RS 3D®

Το πρόγραμμα Bodyworks συνδυάζει τη σκέψη, την κίνηση, τις θετικές δηλώσεις και αποτελεί έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό πρακτικών ασκήσεων που βασίζεται σε 5 βασικές αρχές:

 

Σωστή τεχνική, αναπνοή, χαλάρωση, διατροφή & Θετικός τρόπος σκέψης.


Τα χαμηλότερα επίπεδα άγχους μειώνουν την αύξηση του σωματικού βάρους, μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμών και ασθενειών, χαμηλώνουν τους παλμούς της καρδιάς, την αρτηριακή πίεση και βελτιώνουν τη διάθεσή μας. Με συχνή εξάσκηση μειώνεται δραστικά η επιθυμία για πρόχειρο φαγητό και η υποβαθμισμένη ζωή σταματά να γίνεται συνήθεια. Αναπτύσσεται το αίσθημα της βελτίωσης της καθημερινότητας μας και αυξάνεται η ανάγκη για την ποιοτική ύπαρξη μας.

Η τάση προς την υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με τη χαλάρωση του νευρικού συστήματος βοηθάει να κρατήσετε το σώμα σας εκεί που επιθυμείτε.

Κερδίστε τα Αποτελέσματα Τώρα!

 

Hot Bodyworks

Η αίθουσα θερμαίνεται για να ζεστάνει τους μυς και να προκαλέσει εφίδρωση. Σ΄ αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να αδυνατίζει και να αποκτά συνολικά ένα καλύτερο σώμα και λεπτότερο σώμα. Θα παρατηρήσετε αλλαγές στην υγεία σας και στο πώς αλλάζει η ενέργειά σας. Οι συμπιέσεις των ειδικών ασκήσεων στα BodyWorks εξωθούν τα υποδόρια λίπη στη σωστή και γρήγορη καύσης τους από την κοιλιά, τους γοφούς, τους μηρούς και τα οπίσθια.

 

 

 

Γυμναστηρια στη Λαμια ‘’ ballad center ‘’
LAMIA GYMS - LAMIA GYM

Καραμανλή 22 Λαμία
Τηλ: 22310 47840 – 6907226426

Φ τ ά σ ε   σ τ η ν   Κ ο ρ υ φ ή   μ ε   τ ο υ ς   Κ α λ ύ τ ε ρ ο υ ς  !

========================
 Welcome 2 The Top !
========================

 

Facebook: https://facebook.com/balladcenter.GYM.LAMIA.GYMNASTHRIO.GYMNASTIRIO
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCweyn4jlXrhnq1Ti0QdkOeQ

 

sas-eyxaristoume-pu-perihgiste Επιστροφή στην Αρχική