Ballad Center Profile
13-profile

Ballad Center Profile

Καλώς ήρθατε στα Γυμναστήρια στη Λαμία ballad center (Wellness Exercise) Lamia Gyms.

balladcenter
Είστε στον χώρο όλων όσων ασχολούνται με την Σύγχρονη και Ασφαλή Άσκηση και θέλουν να ενημερώνονται άμεσα, για το τι είναι καλύτερο να δίνουν στο σώμα και γενικότερα στην υγεία τους.
Στα γυμναστηρια ballad center στη Λαμια με νέες μεθόδους και τεχνικές θα γνωρίσετε έναν άλλο κόσμο στον τομέα της εξελιγμένης Άθλησης.
Οι γνώσεις και οι αλλαγές που θα επωφεληθείτε θα σας προχωρήσουνε σε πολλά επίπεδα βελτίωσης έστω κι αν είστε προχωρημένος ασκησιολογικά ή ακόμα κι αν είστε αρχάριος.
Το γυμναστήριο έχει πολύ εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο της πόλης, διαθέτει άνετο πάρκινγκ και προσφέρει vaso-pourivouστον κάθε αθλούμενο οποιαδήποτε ευκολία προκειμένου να έχει μια ασφαλή και αποδοτική εκγύμναση.
 
Το ballad center δημιουργήθηκε από την Βάσω Πουρίδου Master Trainer (Επικεφαλής των προγραμμάτων και διαχείρισης αθλουμένων) και τον Αντώνη Σάμιο (Manager – Επικεφαλής διαφημιστικής προώθησης και λειτουργίας).    
Και οι δύο τους χαρακτήρες με ανήσυχο πνεύμα και με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, την τάση τους στην προσφορά, την ανακάλυψη και την δημιουργία.
 
Ο Στόχος του ballad είναι να επαναφέρει τον σημερινό άνθρωπο σε μια θέση Αξιοσύνης, Δύναμης και δημιουργικής παρουσίας, μια θέση δηλαδή που χάθηκε με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.
Σε όλα τα προγράμματα που εφαρμόζονται (Ομαδικά ή Ατομικά) χρησιμοποιούνται τα πιο ασφαλή όργανα άσκησης με τρόπο τέτοιο που επιτυγχάνεται το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα. Η Ασφάλεια είναι πρωταρχικός κανόνας σε όλα τα επίπεδα ασκήσεων και σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα των γυμναστών, καθιστούν τα προγράμματα αποδοτικότερα και φυσικά απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.
antonis-2
 


Στο ballad πέραν των καθημερινών ασκησιολογικών αντικειμένων που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του, παρέχεται και η δυνατότητα ψυχολογικής τόνωσης που χρειάζεται ο μοντέρνος άνθρωπος μέσω του RECONSTRUCTION RS, μια μέθοδο που εμπνεύστηκε και υλοποίησε η Βάσω Πουρίδου αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας της στον χώρο της άσκησης μα και της πολύπλευρης έρευνας της για την πνευματική διαχείριση ενός ατόμου στην ιεράρχηση των αναγκών του πάντα μέσα από το πρίσμα ενός υγιούς σώματος.

 

 
 
Τα ξεκάθαρα βήματα που ακολουθεί το ballad center από το ξεκίνημά του έως και σήμερα το καθιστούν δικαίως στην Elite στον χώρο της Σύγχρονης Άσκησης.
 
 
Εξελιγμένα προγράμματα και προπονήσεις για όλα τα επίπεδα, Αποθεραπεία, Αποκατάσταση και Ενδυνάμωση μετά τις φυσικοθεραπείες. Ειδικά προγράμματα για γρήγορη και ασφαλή μετατραυματική αποκατάσταση αθλητών. Ομαδικά στοχευμένα προγράμματα για ομάδες κάθε αθλήματος με δυναμικά αποτελέσματα.
 
Από τον γραπτό λόγο έως την πράξη στο γυμναστήριο ballad center εφαρμόζονται ανελλιπώς 3 κανόνες που εξασφαλίσανε και διατηρούν την ανοδική του πορεία μα και την εξέλιξη των μελών του.
 
  • Ασφάλεια
  • Καθοδήγηση
  • Επίβλεψη
 
-------------------
Σε όλη τη ζωή σου!
Μόνο Γέλα και κινήσου!
-------------------
 
Το ballad center σας καλωσορίζει !
 
 
 
Γυμναστηρια Λαμια ballad center
Wellness Exercise - Health & Fitness
Καραμανλή 22 Λαμία
Τηλ: 22310 47840 - 6907226426