Σχόλια
Sxolia-pelaton

ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

 

Είμαι 19 χρονών…
Πιστεύω πως πολλά παιδιά από την παιδική τους ηλικία έχουν όνειρο να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.palamidas loukas
Έτσι και εγώ..το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που το λάτρεψα και το λατρεύω και έψαχνα κι εγώ να βρω μια ευκαιρία για να κάνω ένα βήμα παραπάνω.
Πριν ένα χρόνο όμως δυστυχώς στάθηκα άτυχος και γύρισα το γόνατο μου με συνέπεια να έχω ρήξη μηνίσκου, χιαστού και εσωπλαγίου. Αφού έκανα την εγχείρηση άρχισα να πηγαίνω σε διάφορα  γυμναστήρια προκειμένου να γίνω ξανά καλά και να επανέλθω, όμως μετά από 9 μήνες στάθηκα για μια ακόμη φορά άτυχος, ξαναγύρισα το γόνατό μου και ξαναέπαθα ρήξη χιαστού.
Εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι όλα είχαν τελειώσει και ότι δεν θα ξαναέχω ξανά την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο όπως πριν.


Ποτέ μη λες Ποτέ !


Κάποια μέρα συζητώντας με έναν γνωστό μου προπονητή μου μίλησε για το γυμναστήριο ballad center, μου είπε πως εκεί σε 2 μήνες περίπου θα καταφέρω πολλά με το θέμα μου και θα γίνω ξανά όπως πριν τον τραυματισμό.
Για να πω την αλήθεια αυτό μου φάνηκε πολύ δύσκολο έως απίθανο.


Πριν 2 μήνες λοιπόν ξεκίνησα να πηγαίνω στο ballad center αλλά αυτό δεν είναι το αξιοσημείωτο . . Ναι σήμερα σας ενημερώνω ότι ήδη έχω ξεκινήσει προπονήσεις ποδόσφαιρου και ήδη νιώθω πολύ πιο δυνατός.

 

Τι να πείς για το team...


Όλη η ομάδα του ballad center μου συμπεριφέρεται με τον καλύτερο τρόπο, σε κάθε προπόνηση και ασκησιολόγιο που έχω είναι διπλά μου, ο καθένας με βοήθησε και με βοηθά με το δικό του τρόπο ξεχωριστά, τα προγράμματα και οι τεχνικές είναι πρωτοφανείς για μένα και φυσικά δεν τα είχα συναντήσει ποτέ και πουθενά πριν.


Το ballad center μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ και πάλι με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τον αθλητισμό.
Μέσα από αυτή την ομάδα σε αυτό το γυμναστήριο κατάλαβα ότι με ΘΕΛΗΣΗ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ μπορείς να επιτύχεις τα πάντα και να ελπίζεις σε κάθε όνειρο !!

 

 

 

 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 logo-telous

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -