Σχόλια
Sxolia-pelaton

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

2015

konstantopoulou-aggelikiΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΒΑΣΩ ΠΟΥΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑLLAD CENTER ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ, ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!...

ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΤΟ BALLAD ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ, ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΙ,ΜΕ ΤΡΕΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ.
ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗ (ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ  ΕΞΙΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ BALLAD CENTER! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΑΝ! ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ !!!

Η ΒΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ TRAINER ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!