Σχόλια
Sxolia-pelaton

ΦΑΣΙΑΝΗΣ ΠΑΝΟΣ

2015

fasianis panosΣτο ballad center βρέθηκα εντελώς τυχαία λόγω δουλειάς και όχι για γυμναστική.

Εκείνη την ημέρα λοιπόν γνώρισα την Βάσω Πουρίδου και ανοίξαμε μια γενική συζήτηση για τα γυμναστήρια. Είχα τα γνωστά προβλήματα που σου αφήνει το ποδόσφαιρο στο ισχίο και στην μέση και έτσι το είχα σταματήσει.

Πήγαινα κατά καιρούς σε κάποια γυμναστήρια της Λαμίας αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω λόγω του πόνου που είχα. Με την κουβέντα η Βάσω μου είπε με σιγουριά πως τα προβλήματα που είχα θα φεύγανε εντελώς εφόσον έκανα σωστή γυμναστική. Εγώ γέλασα και σκέφτηκα ότι είναι τελείως τρελή χαχαχα… Λόγω της συνεργασίας μας λοιπόν η Βάσω μου έκανε δώρο μια μηνιαία συνδρομή.
Μέσα από πολύ σκέψη εκείνο το βράδυ με τα προβλήματα που είχα πήρα την απόφαση και την άλλη μέρα κιόλας πήγα στο ballad center. Που να ήξερα από εκείνη την στιγμή αυτό που θα ακολουθούσε ?


Μπαίνοντας μέσα στο γυμναστήριο περίμενα να δω ποδήλατα διαδρόμους και όργανα όπως στα γυμναστήρια που ήξερα μέχρι τότε αλλά τίποτα από αυτά δεν υπήρχε. Αναρωτήθηκα λοιπόν … τι είδους γυμναστική θα κάνουμε εδώ τώρα ? Είδα άλλον εξοπλισμό και δεν περίμενα με τίποτα να λειτουργεί με τον σωστό τρόπο φυσικά αποτελεσματικά στο σώμα και να σου δίνει φοβερή δύναμη. Επίσης υπάρχουν άπειρες προπονήσεις και προγράμματα μόνο με το βάρος του σώματος με απίθανα αποτελέσματα χωρίς τα βαρετά μηχανήματα των γυμναστηρίων.


Σήμερα μετά από 1,5 χρόνο στο ballad η κατάσταση με την μέση μου ολοένα και καλυτερεύει και την λύση την έδωσε φυσικά ποιος άλλος, η Βάσω μας. Μια γυμνάστρια με απίστευτες γνώσεις πάνω στην άσκηση. Η Βάσω είναι πάνω από όλα άνθρωπος και δεν είναι απλά μια γυμνάστρια, γίνεται φίλη σου και αμέσως κοιτάζει πώς να σε βοηθήσει. Αυτό την χαρακτηρίζει γενικώς και δεν το κάνει μόνο στα μέλη του γυμναστηρίου. Αν μπορούσε θα βοηθούσε όλο τον κόσμο χαχαχα…


Έτσι λοιπόν η Βάσω είναι τα πάντα για μας, την ευχαριστούμε πολύ για όλα και το σημαντικότερο είναι που μας κάνει την τιμή και βρίσκεται στην πόλη μας και ανέβασε το επίπεδο της γυμναστικής στην κορυφή !
Επίσης αγαπάμε και ευχαριστούμε πολύ και όλους τους γυμναστές που βρίσκονται στην ομάδα της γιατί μας κάνουν να νιώθουμε όλοι σαν μια οικογένεια και έτσι όλα είναι τέλεια.


Όχι το ballad center δεν είναι έτσι απλά ένα γυμναστήριο !!!