Σχόλια
Sxolia-pelaton

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

1999..(Γυμνάστρια)

Χμ..Βάσω…η αλλιώς Βασούλα!lazaridou-despoina
Ο άνθρωπος που και άγνωστός σου να είναι, θα σε κάνει σε χρόνο dt να νιώσεις την απαραίτητη οικειότητα ώστε από κ. Πουρίδου να γίνει για σένα η Βασούλα.
Λοιπόν…τη Βάσω την είδα πρώτη φορά σε συνέδριο της Grafts. Πρωτόβγαλτη τότε στα γυμναστήρια κυνηγούσα τα συνέδρια με σκοπό την επιμόρφωση και την επαφή με νέα αντικείμενα.
Η Βάσω ήταν από τους presenters που ξεχώριζαν πάνω στη σκηνή. Είχε μια απίστευτη ενέργεια, μια αύρα θετική που σε ξεσήκωνε.. σε παρέσυρε. Εξομοίωνε τη γυμναστική με το κέφι και τη χαρά.. Τη χαρά και την τρέλα της συμμετοχής και του μοιράσματος, μα και των θετικών απολαβών της άσκησης.
Είναι από τους ανθρώπους που μπορούν να σε εμπνεύσουν.. σαφέστατα. Τη βρήκα ξανά μετά από χρόνια πολλά μέσω facebook και με χαρά είδα πως η δράση της δε σταμάτησε στιγμή. Πνεύμα ανήσυχο, «παιδί» παντοτινό, προχώρησε σε δικούς της δρόμους και μάλιστα με επιτυχία.
Ως γυμνάστρια διορισμένη πλέον εγώ επικροτώ ένθερμα την κάθε της περαιτέρω προσπάθεια και την κρατάω μέσα μου ως «φίλη» και «σύμμαχο» σε κάθε νέο της βήμα. Γιατί απλά η αγάπη για την άσκηση μας ενώνει.
Go Βασούλα μου.. Να σαι πάντα γερή και να συμπαρασύρεις τους πελάτες-φίλους σου στον κόσμο της υγείας και της ευεξίας.