Σχόλια
Sxolia-pelaton

ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΗΣ

andreou-paris

2000

Ιδιοκτήτης του True Pilates Studio for Ladies στο Ελληνικό Αττικής

"Είμαι απόφοιτος της GRAFTS (Personal Training - Group Exercise) του 2000. Η βιομηχανία του fitness τότε άνθιζε στην Ελλάδα. Όταν γράφτηκα στη σχολή, ήμουν ενθουσιασμένος από την ενέργεια και το πάθος των καθηγητών. Ανάμεσα τους ξεχώριζε η Βάσω: δυναμική, δημιουργική, με ξεχωριστό παλμό κι ενέργεια και με μια ιδιαίτερη θηλυκότητα που έκαναν τα μαθήματα της αξιοσημείωτα! Η γυναίκα αυτή είχε το χάρισμα να με εμπνέει - κάτι που πολύ λίγοι έχουν στη δουλειά μας. Όντας 12 χρόνια πια στο χώρο του Fitness, είμαι ίσως ένας από τους 5 της τάξης μου που ασκεί ακόμη το επάγγελμα του Γυμναστή από ιδιωτική σχολή. Ένας από τους λόγους είναι

το ότι είχα πολύ καλούς δασκάλους, μια από αυτούς και η Βάσω. Μαζί με την Αναστασία Σκαμάγκη μου έμαθαν ότι ένα μάθημα γυμναστικής μπορεί να είναι απλό, συνηθισμένο ή μπορεί να είναι μια εμπειρία. Να είναι κάτι που να προσθέτει αξία στη ζωή των άλλων.

Τα τελευταία 10 χρόνια είδαμε πολλά στη δουλειά μας: αλυσίδες ολόκληρες γυμναστηρίων έκλεισαν κι άνοιξαν, γυμναστές ήρθαν κι έφυγαν και τα πράγματα και συνεχώς αλλάζουν και προχωρούν. Στο χρόνο μένει μόνο όποιος είναι αληθινός κι έχει αξία, κι η Βάσω είναι μια από αυτούς. Δεν ξεχνάω ποτέ ανθρώπους που έχω γνωρίσει και πράγματα που έχω ακούσει που με πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Ένα από αυτά είναι κι ένα απόφθεγμα από τη Βάσω: "Το να βρεις δυσκολίες σημαίνει ότι έβαλες στόχους. Χωρίς στόχους δε ζεις - σέρνεσαι." Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω και να μη χάνω το μεράκι μου για αυτή τη δουλειά. Λυπάμαι που είναι μακριά μου και που δεν έχουμε πια επαφή.
Χαίρομαι που τα πάει τόσο καλά με το studio της στην Λαμία. Οι άνθρωποι εκεί είναι τυχεροί που την έχουν.

Δασκάλα μου, σου εύχομαι να συνεχίσεις να έχεις τη δύναμη και το κουράγιο που σε κάνουν ξεχωριστή για να δίνεις στους ανθρώπους την υγεία και ευεξία που τόσο πολύ έχουν ανάγκη."