Σχόλια
Sxolia-pelaton

ΑΝΔΡΕΟΥ ΛΙΛΙΑ

lilia-andreou

2012

Όταν γνώρισα τη ΒΑΣΩ ΠΟΥΡΙΔΟΥ αμέσως κατάλαβα ότι μαζί της θα άλλαζε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αυτό που αφορούσε την υγεία του σώματος αλλά και της ψυχής. Απογοητευμένη από άλλες προσπάθειες βελτίωσης του εαυτού μου δεν δίστασα στιγμή μαζί της να προχωρήσω αφού όλα όσα έχει επιτύχει αλλά και ο τρόπος μετάδοσης τους δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να κάνω δεύτερες σκέψεις. Η πρώτη μου σκέψη ήταν «μονό εδώ θα τα καταφέρω» και 1 ½ χρόνο μετά αυτό έχει επιβεβαιωθεί.
Το σώμα μου αλλάζει, η δύναμη μου αποκαλύπτεται, η ψυχή μου χορεύει σε ελευθέρους ρυθμούς και η αντοχή μου σε καταστάσεις δύσκολες με εξέπληξε.
Στην κορυφαία αυτή γυμνάστρια-αθλήτρια-γυναίκα-άνθρωπο, οφείλω την ισορροπία μου ειδικά έναν χρόνο πριν όταν μονό μέσα από τη συγκεκριμένη γυμναστική, τις ομάδες, τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα και τη δική της δύναμη κατάφερα μετά από ένα δυνατό «χτύπημα» που είχα δεχτεί όρθια και πάλι να σηκωθώ και να προχωρήσω. Γυμναζόμαστε, γελάμε, δυναμώνουμε και μέσα μας ισορροπούμε. Εκεί γνώρισα ανθρώπους που αγαπώ κι εκεί κατάλαβα επιτέλους πως ένα δυνατό σώμα μπορεί εύκολα να ελέγξει και το μυαλό.
Δεν είναι μονό η ομορφιά που έχουν τα γυμνασμένα χεριά, η κοιλιά, τα πόδια…αλλά κι η ομορφιά που εκπέμπει το μεγάλο χαμόγελο που τα συνοδεύει…
Μένω εκεί και για πάντα θα μείνω αφού όσα εκείνη παρέχει είναι μοναδικά και η δημιουργικότητα της είναι ανεξάντλητη.
Την ευχαριστώ λοιπόν και συνεχίζω!!!